Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب همدان با تاکید بر آلوده نبودن آب شرب هیچ یک از مناطق این استان گفت: فرسودگی شبکه‌های داخلی منازل علت اصلی تغییر رنگ آب مصرفی برخی از شهروندان است.

سید هادی حسینی بیدار جمعه شب در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا در پی انتشار فیلمی در صفحات اینستاگرامی مبنی برآلوده بودن آب شرب همدان افزود: زرد بودن رنگ آب که در برخی از مناطق همدان وجود دارد به علت مشکل ایجاد شده در شبکه داخلی منازل است و به انتقال خطوط و مخزن آب رسانی مربوط نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: نشانه های آب سالم نداشتن بو و رنگ است و علت زردی رنگ آب در برخی منازل، قدیمی بودن بافت خانه و فرسوده بودن لوله های آب رسانی داخل ساختمان است که اگر فردی این مشکل را دارد باید نسبت به تعمیر لوله ها اقدام کند.

حسینی بیدار با بیان اینکه برخی از منازل در انتهای خطوط و انتقال آبرسانی قرار گرفتند و این امر موجب می شود که املاح در لوله های آن منزل قرار گیرد ادامه داد: این افراد باید با واحد شرکت آب و فاضلاب تماس گرفته تا ماموران این اداره نسبت به پاک سازی این املاح اقدام کنند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب همدان در مورد علت دیگر تغییر رنگ آب شرب برخی از شهروندان گفت: در برخی موارد املاحی که در کنترل مشترک قرار گرفته علت تغییر رنگ آب است که مشترکان می توانند برای پاکسازی این خطوط با مرکز ۱۲۲ تماس بگیرند.

حسینی بیدار با اشاره به افزایش ۲۵ درصدی مصرف آب نسبت به سال گذشته افزود: اگر شاهد افزایش مصرف آب باشیم با مشکل توزیع آب تصفیه شده روبه رو می شویم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب همدان ادامه داد: سال گذشته در پیک مصرف آب تولید و توزیع آب از یک هزار و  ۷۰۰ لیتر در ثانیه تجاوز نکرد که با وجود اینکه امسال به روزهای گرم همدان نزدیک نشدیم روزانه یک هزار و ۸۰۰لیتر آب در ثانیه تولید می شود که این رقم نگران کننده خواهد بود.

وی از همه مردم خواست: ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی در مصرف آب صرفه جویی کنند.

لینک کوتاه: asriran.com/0035CS

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: آبفا همدان رنگ آب فرسودگی شرکت آب و فاضلاب تغییر رنگ آب مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۲۴۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون گفت: با تکمیل ۲۲ پروژه با اعتبار حدود ۸۳۷ میلیارد ریال، گام‌های مؤثری به‌منظور پایداری تولید در سال ۱۴۰۲ برداشته شد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون، قباد ناصری با بیان اینکه ۲۲ پروژه با اعتبار حدود ۸۳۷ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ تکمیل شد، بیان کرد: ۱۱ پروژه دیگر با اعتبار ۶۸۹ میلیارد ریال در حال اجراست و به‌زودی بهره‌برداری می‌شوند. همه زیرساخت‌های موردنیاز در بخش عملیات و مسئولیت اجتماعی رضایت‌بخش ارزیابی می‌شوند و امیدواریم دیگر پروژه‌های مرتبط با تولید نیز به‌زودی تکمیل شوند.

وی جابه‌جایی خطوط لوله چاه‌های نزدیک به روستاهای همجوار، ایمن‌سازی روستاهای همجوار، احداث دیوارهای حائل، احداث یا بهسازی جاده‌های دسترسی، حفاظت فیزیکی از تجهیزات و کالاهای شرکت، مقاوم‌سازی سازه‌های حامل، استقرار یا جابه‌جایی جرثقیل‌های فرآیندی، احداث فونداسیون ماشین‌آلات فرآیندی و تأسیسات فرآورشی، احداث، تخریب و بازسازی پل‌های مواصلاتی، محوطه‌سازی، احداث گودال‌های جمع‌آوری و ساخت مخازن را از مهم‌ترین اقدام‌های انجام‌شده به‌منظور تضمین تولید پایدار شرکت در سال ۱۴۰۲ برشمرد.

محمد نوری ممبینی، سرپرست امور مهندسی و ساختمان نفت و گاز مارون نیز گفت: احداث یا بهسازی مدارس، ترمیم مسیرهای دسترسی روستایی، احداث پل‌های دسترسی برای تسهیل کشاورزی و تردد دام و خودروهای روستائیان، زیرسازی و آسفالت خیابان‌های روستاهای همجوار تأسیسات به‌منظور عمل به مسئولیت‌ اجتماعی و خدمت‌رسانی به مردم از سوی امور مهندسی و ساختمان شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون انجام شد.

وی همچنین جایگزینی خطوط لوله فلزی با لوله‌های غیرفلزی بعضی چاه‌ها، رنگ‌آمیزی خطوط درون تأسیسات در مجتمع‌های صنعتی، احداث مخازن آب صنعتی در سه مجتمع، احداث خط لوله ۱۰ اینچ انتقال نفت نمکی کم‌فشار مجتمع صنعتی کوپال به مجتمع صنعتی شماره یک مارون، احداث حوضچه‌های استاندارد برای دفع سلج، توسعه سکوهای مواد شیمیایی، بهسازی فونداسیون‌های بتنی در تأسیسات، احداث دیوارهای پیش‌ساخته بتنی اطراف تأسیسات، محوطه‌سازی و آسفالت واحدهای عملیاتی و احداث بالگردنشین در واحدهای عملیاتی را از مهم‌ترین برنامه‌هایی دانست که برای سال ۱۴۰۳ در دستور کار امور مهندسی و ساختمان نفت و گاز مارون قرار گرفته‌اند.

دیگر خبرها

  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی روستای کوچ دیگ سید در گنبد کاووس
  • شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • اخبار کوتاه خراسان رضوی / ۱۶ اردیبهشت
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • تامین آب شرب سالم و پایدار برای روستای «دره دول» بخش ماژین
  • اسکان اضطراری در پی بارندگی های شدید در سنندج
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟