Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@07:46:31 GMT

آیا ‌آب لوله‌کشی ‌منطقه سیستان آلودگی دارد؟

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۵۶۹۹۳

آیا ‌آب لوله‌کشی ‌منطقه سیستان آلودگی دارد؟

مدیرعامل آب و فاضلاب زابل با اشاره به شایعه بودن اخبار منتشر شده در خصوص آلودگی آب لوله‌کشی در منطقه سیستان گفت: آب "چاه نیمه" با بهترین کیفیت در اختیار مردم قرار می‌گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زابل، در روزهای اخیر کلیپی در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی استان سیستان و بلوچستان در حال دست به دست شدن است که از آلوده بودن آب "چاه نیمه‌ها" به عنوان منبع تامین آب پنج شهرستان زابل، زهک، هامون، هیرمند و نیمروز از توابع منطقه سیستان واقع در شمال استان سیستان و بلوچستان حکایت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آبفا زابل در این زمینه پس از رصد میدانی وضعیت کیفی آب چاه نیمه‌ها با حضور مسئولان آب و فاضلاب و نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با روابط عمومی آبفای استان اظهار داشت: آب چاه‌نیمه با بهترین کیفیت در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

دارایی با اشاره به اهداف بازدید از چاه نیمه‌های منطقه سیستان، بیان کرد: بررسی وضعیت منابع آبی شهر و روستاهای سیستان به صورت میدانی، اطمینان از فرآیند تصفیه و سلامت آب جهت ارائه گزارش به مردم و رفع نگرانی آن‌ها از جمله اهداف این بازدید بود.

تسریع در روند استحصال "آب‌های ژرف" راهکار دولت برای رفع تشنگی سیستان و بلوچستانمشکل‌ کمبود آب 2300 نفر روستانشین محروم سیستان و بلوچستان برطرف شدبازگشت سامانه بارشی "مونسون" و احتمال خسارت به نخیلات استان سیستان و‌بلوچستان

وی با بیان اینکه تمامی پارامترهای شیمیایی و فیزیکی در این برنامه کنترل شد، افزود: تصفیه‌خانه‌های آب سیستان و زهک مطابق با استانداردهای روز کشور و مجهز به سیستم پیشرفته ازن‌زنی است. تمامی عوامل فیزیکی، میکروبی، شیمیایی و آلاینده‌ها در بدو ورود از طریق فرآیندهای ته‌نشینی، اختلاط، هوادهی، فیلتراسون و گندزدایی از آب حذف می‌شوند و آب به صورت کاملاً سالم و بهداشتی در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

مدیرعامل آبفای زابل تاکید کرد: کلرسنجی به صورت روزانه و نمونه‌برداری میکروبی و شیمیایی به صورت ماهیانه توسط شرکت آب و فاضلاب انجام می‌شود و علاوه بر این مرکز بهداشت نیز به عنوان مرجع ناظر کیفیت، سلامت و بهداشت آب شرب را مورد بررسی و کنترل قرار می‌دهد. انتظار می‌رود شهروندان اخبار مربوط به آب و فاضلاب را از منابع رسمی پیگیری کنند و به آنچه توسط برخی در فضای مجازی منتشر می‌شود توجه نکنند.

انتهای پیام/393/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان منطقه سیستان آب و فاضلاب چاه نیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۶۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی فرید قشلاقی در جلسه ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات بحران افزود: متاسفانه آبفای هشترود طرح پیشرفته فاضلاب را تکمیل نمی‌کند و پسابهای ریخته شده به رودخانه شهر موجب بروز بیماری در فصل تابستان و بوی بد می‌شود.

وی اضافه کرد: آب و فاضلاب شهری هم باید در اجرای طرح فاضلاب مدرن شهری اقدامات لازم را انجام دهد و این طرح را هرچه زودتر به اتمام برساند تا مردم مجبور به هدایت فاضلاب‌های خانگی خود به داخل رودخانه نشوند.

فرماندار هشترود گفت: با توجه به اینکه حریم و بستر رودخانه‌های هشترود مشخص نیست اداره امور مناع آب هم باید ترتیبی اتخاذ کند که در اسرع وقت هم حریم و هم بستر رودخانه‌های شهرستان معین شود.

قشلاقی گفت: مشخص نبودن بستر رودخانه‌های داخل شهر وحتی خارج از شهرستان باعث تعرض افراد به این ناطق شده و در صورت بروز سیل و خسارت باید خسارت جبران ناپذیری به افراد خسارت دیده پرداخت شود در صورتی که اصلا حق آنها نیست.

پورصادق شهردار هشترود هم تجهیز آتش نشانی این شهر را خواستار شد و گفت: خودروهای آتش نشانی این شهرستان نیاز به تعمیر دارند و در صورت بروز حادثه‌ هم زمان در شهرستان با مشکل رو به رو خواهیم شد.

وی افزود: با توجه به اینکه بیشتر محلات شهر قدیمی هستند و خودروهای سنگین آتش نشانی نمی‌توانند وارد آن مناطق شوند از این رو درخواست تجهیز آتش نشانی را به خودرو‌های سبک از جمله نیسان و موتور داریم تا بتوانیم در صورت بروز حادثه خدمات به مردم بدهیم.

دیگر خبرها

  • کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در تپه پیرزال سیستان
  • لزوم تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود
  • خوشحالی وصف‌ناپذیر مردم سیستان و بلوچستان از پر آبی هامون + تصاویر
  • شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد
  • رنجش شهروندان زابلی از پس زدگی آب فاضلاب در معابر + تصاویر
  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور
  • نقش مهم سد‌ها در کنترل سیلاب سیستان و بلوچستان
  • بارش شدید باران و آبگرفتگی معابر در زابل
  • فیلم/ سیلاب در خیابان‌های زابل
  • فیلم/بارش شدید باران در زابل شمال سیستان و بلوچستان